Marina Dovgan odlična na Submania Apnea Cup

apnea Uncategorized @sl

Marec je bil tekmovalno pester! Le nekaj dni po državnem prvenstvu je v Zagrebu potekalo mednarodno tekmovanje Submania Cup. Udeležila se ga je tudi Marina Dogvan in dosegla izjemen uspeh. 

Kot ste že zasledili je bilo slovensko državno prvenstvo zgolj le ogrevanje za našo Marino Dovgan. Marina je v Zagrebu dokazala, da zmore še več, se pognala in s pomočjo stereo plavuti odplavala fantastičnih 168,2m in s tem zasedla 2. mesto, poleg nje pa je na zmagovalnem odru stala Mirela Kardašević, ki je na tem tekmvanju ponovno pokazala, da tudi ona ne pozna meja in dosegla nov svetovni rekord 258,5m DBF. V moški selekciji pa je na 2. stopnički stal Andrej Ropret z rezultatom 207m.

Tekmovanja so se udeležili tudi Alan Pavlič, ki je dosegel 2. mesto v statiki, Robert Grošeta je z monoplavutjo odplaval 223m in prav tako stal na 2. stopnički, Vita Kremšar pa je z monoplavutjo  odplavala 176m in si izborila čudovito 2. mesto.

Klub Apnea.si je v skupnem seštevku točk v Zagrebu s pomočjo odličnih rezultatov zasedel kar 3. mesto.

ČESTITAMO VSEM SKUPAJ! SE ŽE VESELIMO PRIHAJAJOČIH DOGODKOV!

Marina Dovgan na stopničkah v družbi svetovne rekorderke Mirele Kardaševič!

Zapisala Polona Plešnar

Si želite tudi vi spoznati potapljanje na vdih?

Pridružite se nam na treningih in tečajih prostega potapljanja!

Treningi potekajo vsak teden na bazenu in so primerni za vsakogar, ki išče vrhunsko rekreativno vadbo. Tečaji pa potekajo vsak mesec in so namenjeni bolj poglobljenemu znanju in spoznavanju osnov prostega potapljanja.