11
Mar
Delavnica potapljanja na dah v Y-40, marec
All day long
From 11-03-22 to 13-03-22

NEPOZABNA DELAVNICA POTAPLJANJA NA DAH V Y40


Vabljeni na nepozabno marčevsko (11 - 13. februar) delavnico globinskih disciplin potapljanja na dah v najglobljem termalnem bazenu na svetu Y-40. Popolnoma nov nivo sproščenih potopov omogoča termalna voda (32C) in izjemna vidljivost (40m +). Doseganje novih rekordov postane še toliko lažje, saj zaradi prijetno tople vode uporaba neoprenskih oblek in dodatnih uteži ni potrebna. 

Program bo potekal v majhnih skupinah pod vodstvom Sama Jerana in ostalih izvrstnih Apnea.Si inštruktorjev. Na ta način bo mogoče doseči maksimalen napredek ob osvajanju različnih tehnik izenačevanja.

INFO & PRIJAVE

PRIJAVA

MAREC

Elitna trodnevna delavnica, 11 - 13. marec

Trodnevna delavnica je namenjena vsem, ki želijo sistematično in poglobljeno obravnavo pri napredovanju v globinoŠtirje zaporedni globinski potopi, sprotna video analiza in prilagojene raztezne vaje za hitrejšo adaptacijo na globino bodo navdušile vse znanja željne proste potapljače. Če temu dodamo odlično družbo ostalih prostih potapljačev, ki se konec marca zberejo v Padovi, dobimo kombinacijo, ki je enostavno ne smete zamuditi. Zaradi individualne obravnave in doseganja maksimalnega napredka je število udeležencev omejeno na 10. Delavnico vodi Samo Jeranko ob pomoči še enega inštruktorja. 

 • Trodnevna delavnica

  4 sklopi potopov s teorijo, videoanalizo in razteznimi vajami

 • Napredne tehnike izenačevanja

  Osvojite Frenzel in Mouthfill tehniko izenačevanja

 • Adaptacija na večje globine

  Spoznajte tehnike adaptacije na globine preko 30m

360 EUR

 • 4x (8h) potop v bazen Y-40
 • 6h teorije
 • Atraktivne slike in videoposnetki
 • Strokovno vodenje pod nadzorom Sama Jeranko

* Nastanitev, prevoz in hrana niso vključeni v ceno. Cena nastanitve je med 60 EUR in 100 EUR z zajtrkom na noč po osebi. 

Prijavni obrazec

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

  Vaše ime*

  Vaša e-pošta*

  Izbrana delavnica