tecaji potapljanja na vdiih po koroni

Tečaji potapljanja na vdiih po koroni

apnea Uncategorized @sl

Vsi že nestrpno pričakujemo prvi letošnji skok v morje. In ravno maj je mesec, ki ga že tradicionalno izkoristimo za otvoritev potapljaške ali ribolovne sezone. Temu sledijo tudi naši tečaji prostega potapljanja

Lets je žal zaradi vsem znanih ukrepov izvedba naših aktivnosti zelo okrnjena. A v zadnjih dneh je zasvetila luč na koncu tunela. Vzpodbudne novice o sproščanju ukrepov kažejo na to, da je velika verjetnost, da se bomo do poletja lahko zopet družili in prečkali državne meje. 

To pozitivno vpliva tudi na izvedbo naših tečajev in aktivnosti. Zato vas želimo obvestiti kako bo vse skupaj potekalo

Teoretični del tečaja

Prva predavanja za začetne in nadaljevalne tečaje bodo potekala preko video konferenc. 

Začetni tečaj

  • 16.-17. maj, 9h - 12h

Nadaljevalni tečaj

  • 19.-20. maj,  17.30h - 21.30h

Verjamemo, da je izkušnja fizične udeležbe na tečaju mnogo boljša. Zato bomo predvidoma v juniju in juliju organizirali tudi teoretični del tečaja “v živo”. Datum bo objavljen takoj, ko bodo z vladnim odlokom določeni varni pogoji za izvedbo predavanj.

Praktični del tečaja

V ta sklop so vključene veščine statične in dinamične apneje, tehnike dihanja ter potop v globino. Izvedbo tega dela tečaja načrtujemo po 15. juniju, obvestilo o točnem poteku izvedbe pa bomo objavili v prvem tednu junija. Trenutno imamo rezervirana naslednja termina:

  • 20.-21. junij
  • 27.-28. junij

Na praktičnem delu bomo sledili najvišjim mednarodnim standardom za zagotavljanje varnosti varnosti udeležencev tečaja.

Bi se nam pridružili tudi vi?

Veščine, ki jih udeleženci tečajev osvojijo presegajo potapljaške okvire. Tehnike dihanje in kontrole stresa so uporabne na vsakem koraku. Če temu dodamo še zagotovljeno navdušenje ob postavljanju novih rekordov, je tečaj prostega potapljanja doživetje vredno udeležbe. Z veseljem vas obveščamo o aktualnih novicah in terminih. V kolikor želite biti obveščeni, nam pustite sporočilo preko kontaktnega obrazca spodaj.

Stopite v stik z nami

    IME*

    EMAIL*

    ZADEVA

    SPOROČILO

    Si želite tudi vi spoznati potapljanje na vdih?

    Pridružite se nam na treningih in tečajih prostega potapljanja!

    Treningi potekajo vsak teden na bazenu in so primerni za vsakogar, ki išče vrhunsko rekreativno vadbo. Tečaji pa potekajo vsak mesec in so namenjeni bolj poglobljenemu znanju in spoznavanju osnov prostega potapljanja.