Kako uspešno ekipa Apnea Slovenija trenira od doma?

apnea Uncategorized @sl

Trenutna situacija nam je vlila še dodatno voljo za trening. Čez noč smo prilagodili našo vadbo prostega potapljanja na specifike treninga na suhem. V mirovanju in gibanju s preprostimi vadbenimi elementi nadgrajujemo sposobnost zadrževanja sape, CO2 in O2 toleranco ob enem pa ohranjamo vzdržljivost in napredujemo v moči.

Kako potekajo treningi?

Za člane Apnea Slovenija smo sestavili atraktiven program vadbe, ki ga večkrat tedensko prejmejo v obliki video vsebin znotraj klubske skupine na Facebook-u. Tam poteka tudi izmenjava mnenje, izkušenj, rezultatov in poteka treningov. To pa nam hkrati omogoča še enega najbolj pomebnih aspektov treninga, druženje 🙂

Kakšen je napredek?

Mnogi so krepko presegli magičnih 5min, nekateri bolj izkušeni tudi 6min. Najbolj pa veseli splošen napredek, saj so tisti z opravljenimi vsaj petimi od sedmih treningov v statični apnei napredovali v povprečju kar 1min in 10s.

Bi se nam pridružili?

Z velikim veseljem sprejemamo nove člane v naše društvo. Letna članarina znaša 30 EUR in vključuje kup ugodnosti, med drugim tudi dostop do naših on-line trening vsebin.  Pošlite nam sporočilo preko spodnjega kontaktnega obrazca in posredovali vam bomo vse potrebno za včlanitev.

    IME*

    EMAIL*

    ZADEVA

    SPOROČILO