Master tečaj z rekorderjem Mattom Malino in Samom Jerankom

Neza Cec Tečaji

Letos poleti organiziramo prvi tečaj prostega potapljanja med jadranjem po Kornatih, ki ga bosta vodila svetovni rekorder Matt Malina in svetovni podprvak Samo Jeranko.

Matt Malina in Samo Jeranko sta dva izmed najboljših svetovnih potapljačev, ki bosta z vami delila svoje prosto potapljaško znanje. Matt ima trenutno dva svetovna rekorda, hkrati pa je tudi večkraten svetovni podprvak v globinskih disciplinah. Samo Jeranko pa je svetovni podprvak in specialist za prilagajanje telesa na pritisk na večjih globinah in s tem za preprečevanje poškodb pri prostem potapljanju. Njuni dosežki in dolga leta izkušenj zagotavljajo, da boste v najboljših rokah.

Freedive Yachting je letošnja novost, med katero boste prebivali na jadrnici in se vsak dan potapljali na novih lokacijah. Otoki Kornatov so prelepi in idealni za prosto potapljanje. Voda je kristalno čista, zunanje stene otokov pa padajo tudi do globin -100m in so tako prava kulisa za globlje potope.

Vaši dnevi na jadrnici bodo prežeti z ravno pravo mešanico aktivnosti in sproščanja. Poleg potapljanja, raztezanja in dihalnih vaj, boste dobili priložnost tudi za sproščanje na čolnu, plavanje po prelepih zalivih ali veslanje okrog otokov na SUP deski.

Spodaj si oglejte video z našega prvomajskega izleta in nas kontaktirajte za rezervacijo svojega mesta na čolnu. Mi namreč komaj čakamo, da vas sprejmemo na krovu in odpeljemo na nepozabne, dih jemajoče počitnice.

Termin
12. do 19. avgust 2017

Jadralska ruta
Jadrali bomo po nacionalnem parku Kornati

Cena
1190€ / osebi

Za vse potapljače
Potope bomo razdelili, tako da je termin primeren tako za začetnike kot za zelo izkušene proste potapljače

Več informacij in prijava
info@freedive-yachting.com