POČITNICE, KI VAM VZAMEJO SAPO

Ste pripravljeni na nepozabno poletno doživetje? Predstavljajte si jutro na barki, ko se prebudite sredi sanjskega zaliva in imate že po dveh korakih na voljo čudovit podvodni svet. Ta kar kliče podvodne lovce, proste potapljače in vse ljubitelje neokrnjene narave. A to še ni vse, z ostalimi aktivnostmi, ki združujejo prosto potapljanje, sproščanje, SUP in jogo bodo vaše počitnice izboljšale vaše počutje, blagodejen učinek pa bo deloval še tedne za tem. Na odmaknjene lokacije Jadranskega morja vas bo peljal Samo Jeranko skupaj z NCP & mare charter iz Šibenika.

JADRANJE
podvodni ribolov
prosto potapljanje
SUP & JOGA

POT

Najbolj vznemerljiva so tista mesta, ki so večini nedostopna. Zato vas bomo peljali ravno tja, na odmaknjene otoke Viškega arhipelaga in zunanje stene svetovno znanega parka Kornati. Podvodni ribolov je mogoč le na poti okoli Visa.

ALL INCLUSIVE

Dovolite, da vas naša ekipa razvaja od trenutka, ko vstopite na barko. Enotedenski paket vključuje vse: jadrnico, gorivo, priveze, hrano, inštruktorja in skiperja, vse aktivnosti, ter osnovno potapljaško opremo.

CENA

1190€ po osebi

TERMIN

22. julij – 29. julij VIS
12. avgust – 19. avgust KORNATI

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVE

[email protected]